You are now being logged in using your Facebook credentials

Aktuele informatie over de landelijke actie http://seriousrequest.3fm.nl/.

Serious Request Alteveer

3FM Serious Request 2011 vroeg aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar ook zeer kwetsbare kracht van het gezin.

Het Rode Kruis helpt deze moeders met essentiële, primaire zaken als onderdak, medische hulp en noodhulpgoederen zoals voedsel, drinkwater, zeep en keukengerei. Maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van in de chaos vermiste familieleden.
De 3 dj’s van 3FM hebben hun actie gevoerd vanuit het Glazen Huis te Leiden.

..."Glazen Huis" in café 't Barregie...
Omdat men ook in Alteveer dit weer een heel goed initiatief vondt, wilde men ze weer steunen in deze actie. De 2 vrienden, Edwin Vossebelt, Jordie Kikkert gingen voor het goede doel non-stop een heel weekend muziek draaien (de voorgaande edities deed Michiel Diemer ook mee maar die trok op dat moment voor een 1/2 jaar door Azië). Daarvoor verbleven ze de drie dagen in een afgesloten ruimte van ’t Barregie en mochten deze dan ook gedurende deze drie dagen niet verlaten. Daarmee waren ze solidair met de mensen in het Glazen Huis in Leiden.

Gedurende het weekend waren er verschillende thema’s zijn. De bedoeling was om 3 dagen lang platen op aanvraag te draaien. Hierbij hoopten ze voor elke aangevraagde plaat een vrijwillige bijdrage te ontvangen.

LATEN WE MET ELKAAR ZOVEEL MOGELIJK GELD INZAMELEN,!!

Nu alvast een donatie overmaken? Dat kan op rekeningnummer 3790.86.204, het liefst met een omschrijving. Sponsoren kunnen het sponsorgeld ook op deze rekening storten, graag met de bedrijfsnaam in de omschrijving.


EINDSTAND SERIUOS REQUEST ALTVEER 2011


EINDSTAND SERIUOS REQUEST ALTVEER 2010
Jordy-Edwin-Michiel


LIke Barregie

Powered By JFBConnect
Powered By JFBConnect